StartUp Nation

StartUp Nation

Oferta de realizare website, magazin virtual si promovare online StartUp Nation. BluSoft oferă servicii web complete, găzduire, optimizare SEO si promovar, cu plata prin mecanismul cerere de plată, fără avans, cu plata la termen, in urma proceducii de licitatie.

Grafica | Design

Grafica | Design

Suntem specializati in design grafic – identitate vizuala / branding (logo, bannere, fly-ere, machete publicitare, carti de vizita, cd de prezentare, mapa de prezentare, catalog, brosuri in format pentru print sau PDF.

Creare site pentru investitori imobiliari

Creare site pentru investitori imobiliari

Proiect imobiliar nou?
Te ajutam sa vinzi rapid!
Ca si investitor, trebui sa stii ca imaginea online conteaza foarte mult. Stim cat este de obositor sa primesti agentii imobiliare ce vor sa iti perceapa comisioane peste comisioane. Noi iti putem construi o imagine online pentru ca tu sa poti vinde direct, fara intermediari si taxe ascunse. Un site de prezentare elegant si intuitiv este mai puternic decat 10 agentii imobiliare la un loc!

Creare Site de stiri – blog

Creare Site de stiri – blog

Vrei sa incepi un proiect in Media/Mass-Media? Esti un jurnalist freelancer si ai nevoie de un site web pentru a putea incepe sa iti publici stirile? Noi avem solutia perfecta la costuri minime!

Creare Magazin Online

Creare Magazin Online

Un site de comerț electronic sau un magazin online Wordpress cu drepturi depline, care va automatiza procesele de afaceri online şi va îmbunătăti loialitatea clienţilor. Veţi vedea cât de uşor este să adăugaţi produsele în magazinul dvs., să gestionati inventarul, să soluționați cererile de returnare şi multe alte optiuni!