oferta de realizare website, magazin virtual si promovare online

StartUp Nation

BluSoft oferă servicii complete, găzduire gratuită, optimizare SEO si promovare online, cu plata prin mecanismul cerere de plată, fără avans, cu plata la termen, in urma proceducii de licitatie.
Fiecare program de finanțare vine cu reguli diferite de decontare a cheltuielilor. De aceea vom identifica pentru fiecare caz în parte, care este varianta optimă pentru dumneavoastră. În cazul programului de finanțare STARTUP NATION, este necesar ca site-ul web de prezentare și promovare a activităţii să fie funcțional la momentul depunerii cererii de eliberare a ajutorului de minimis, și poate include cheltuielile legate de promovare on-line și de înregistrare a domeniului, excluzând însă cheltuielile de găzduire, ce o vom oferi noi gratuit pe toata perioada desfasurarii proiectului.

Ce oferim

Realizare site web

Realizăm site-ul de prezentare a firmei tale sau un magazin virtual. Veti beneficia de cele mai noi tehnologii, fiind adaptive pentru dispozitive fixe dar și mobile.

Marketing online

Asigurăm lansarea si monitorizarea campaniilor de promovare pe Google, Facebook Youtube si LinkedIn, configurarea conturilor de rețele sociale și contorizarea statisticilor privind vizitatorii site-ului.

Hosting gratuit

Venim in sprijinul tau si iti oferim hosting gratuit si adrese de email nelimitate, pe durata a 3 ani, fara sa iti mai faci griji de cheltuieli suplimentare.

SEO

Site-urile contruite de noi sunt optimizate pentru o clasificare superioară în motoarele de căutare. Ne asigurăm că eforturile dvs. de promovare sunt în direcția corectă si vor genera o ascensiune la cautarea pe Google.

Branding

Vom construi o imagine completă, unica, profesionistă, logo-ul firmei, cărți de vizită, precum si machete grafice pentru promovare pe conturi sociale sau print-uri.

Suport tehnic

Site-ul tau va beneficia de dezvoltare continua, alinierea la viitoare reguli de politici privind protectia de date etc., suport tehnic, precum si actualizari software gratuite.

Solicita o oferta personalizata!

Știm că fiecare client este unic, fiecare afacere are necesitățile sale aparte. O afacere poate necesita un site de prezentare și o promovare locală puternică, altă afacere poate necesita un magazin virtual complex, care să permită un management facil al ofertei și comenzilor online.

Puteți alege unul din pachetele existente sau dați-ne câteva detalii despre afacerea dvs, comunicați-ne nevoile dumneavoastră de servicii web sau promovare și vă vom propune mixul potrivit

Hai sa incepem!

Pregatit sa iti lansezi afacerea?

WhatsApp chat