Site de stiri / blog

Vrei sa incepi un proiect in Media/Mass-Media? Esti un jurnalist freelancer si ai nevoie de un site web pentru a putea incepe sa iti publici stirile?

Noi avem solutia perfecta la costuri minime!

Creare site de stiri / blog

Iti recomandam un site de tip blog cu panou de administrare, dezvoltat pe cele mai noi tehnologii web: HTML5 / CSS3 / JavaScript / PHP si care are la baza un CMS-ul WordPress. Acesta va avea o infatisare moderna si va indeplini functionalitatile de baza ale unui blog sau site de stiri:

  • structura arborescenta –categoriile stirilor, detalii specifice articolelor (data de publicare, autorul, Fotografii, comentarii sau discutii), detalii specifice site-urilor de stiri (top articole citite, top articole comentate, articole inrudite, cautare in arhiva, numar vizualizari stiri s.a.)
  • Posibiliatea de inserare orinde in structura site-ului, atat pe prima pagina, pe bara laterala sau pe anumite articole, reclame tip bannere sau fly-ere.

Avantaje

- Administrarea continutului se poate face in orice moment, foarte usor. Nu ai nevoie de programare sa ca iti administrezi blogul.


- Dupa crearea unui articol nou, tot ce trebuie sa faci este sa ii alegi categoria de care apartine, si el va aparea in mod automat in topul stirilor ce apartin respectivei categorii.


- Indexarea pe Google se va face foarte rapid, datorita continutului ridicat de context.

Oferta noatra

- Blog realizat pe platforma WordPress


- Design: iti punem la dispozitie un design modern, care il modificam dupa placul tau.


- Numarul de pagini si categorii ale articolelor este nelimitat.


- OnSite SEO


- Nu ai un logo? Il facem noi!

Ce primesti?

Site de prezentare responsive

Site-ul tau va fi rapid si optimizat indiferent de ecranul de pe care este accesat. Peste 50% din vizitatori vor accesa de pe dispozitive mobile, stiai asta?

Hosting VPS ultra rapid

Asiguram optimizarea serverului de hosting pentru ca site-ul tau sa se incarce rapid usurand experienta de navigare a clientilor tai. Hosting VPS Gratuit in primul an!

Branding

Vom construi o imagine completă, unica, profesionistă, logo-ul firmei, cărți de vizită, precum si machete grafice pentru promovare pe conturi sociale sau print-uri.

Securitate

Acordam o atentie sporita datelor tale si ne asiguram ca serverul si site-ul tau vor fi protejate de atacuri si tentative de furturi de date. Certificat SSL GRATUIT daca alegi gazduirea la noi!

SEO

Site-urile contruite de noi sunt optimizate pentru o clasificare superioară în motoarele de căutare. Ne asigurăm că eforturile dvs. de promovare sunt în direcția corectă si vor genera o ascensiune la cautarea pe Google, Yahoo si Bing.

Suport tehnic

Site-ul tau va beneficia de dezvoltare continua, alinierea la viitoare reguli de politici privind protectia de date etc., suport tehnic, precum si actualizari software.
Procesul nostru - Site de prezentare

Consultanta Gratuita

Pentru noi este foarte important sa cunoastem si sa intelegem afacerea ta si care sunt punctele tari ce te diferentiaza de concurenta de pe piata.
In urma analizei facute de noi, vom putea alege impreuna cea mai buna solutie pentru tine si afacerea ta.

Dezvoltam impreuna

Stim ca nu esti programator, insa nimeni nu iti cunoaste afacerea mai bine ca tine. Tot procesul dezvoltarii site-ului il vei putea urmari in timp real si ne poti corecta pe drum daca nu atingem cerintele tale.
Totul pentru ca tu sa obtii cel mai bun produs final.

Crestem impreuna

Odata terminat website-ul, munca noastra nu se termina. Construim planul de SEO: il introducem in motoarele de cautare si stabilim planul de promovare.
Este important ca afacerea ta sa creasca, iar serviciile sau produsele tale sa ajunga la clientii relevanti!
Rezultate excelente in mediul virtual Fiecare proiect, o data terminat, va intra intr-un proces de SEO, presupunand indexarea in Google si punand accent pe elementele ce au un rol important in cresterea pozitiei la cautare in functie de cuvintele cheie. Fiecare proiect este tratat ca si cum ar fi al nostru. GDPR - inclus pentru toate proiectele
Design responsive Toate proiectele sunt construite pentru a raspunde pe orice fel de rezolutie, desktop, tableta sau mobil. Folosing tehnologii inteligente, structura paginii web se aranjeaza, in functie de dispozitivul care acceseaza site-ul. Fiecare impresie conteaza pentru a atrage vizitatorii, de aceea, inainte de a fi lansat, proiectul este testat in amanunt, pentru a evita strecurarea greselilor de design. Știm că fiecare client este unic, fiecare afacere are necesitățile sale aparte. O afacere poate necesita un site de prezentare și o promovare locală puternică, altă afacere poate necesita un magazin virtual complex, care să permită un management facil al ofertei și comenzilor online. Puteți alege unul din pachetele existente sau dați-ne câteva detalii despre afacerea dvs, comunicați-ne nevoile dumneavoastră de servicii web sau promovare și vă vom propune mixul potrivit
Pregatit sa incepem?