Proiect imobiliar nou?

Te ajutam sa vinzi rapid!

Ca si investitor, trebui sa stii ca imaginea online conteaza foarte mult. Stim cat este de obositor sa primesti agentii imobiliare ce vor sa iti perceapa comisioane peste comisioane. Noi iti putem construi o imagine online pentru ca tu sa poti vinde direct, fara intermediari si taxe ascunse. Un site de prezentare elegant si intuitiv este mai puternic decat 10 agentii imobiliare la un loc!

 

Ce iti oferim?

Site de prezentare

Site-ul de prezentare este primul pas catre o campanie corecta de marketing. Clientii tai trebui sa gaseasca toate infomatiile atat despre imobile, cat si despre constructor, in acelasi loc.

Grafice 2D si 3D

Chiar daca nu ai schitele 3D ale imobilelor, noi ti le contruim dupa planul arhitectural, astfel clientii isi pot face o buna idee despre cum o sa arate in final locuinta mult visata.

Mentenanta

Iti oferim mentenanta asupra site-ului si actulizarea disponibilitatii imobilelor pe toata perioada desfasurarii proiectului. Clientii tai vor fi informati in permanenta cu stadiul proiectului si imobilele disponibile.

Promovare

Ne ocupam de campaniile de promovare online Google si Facebook, precum si design grafic de bannere, machete si spoturi publicitare, pentru ca tu sa vinzi usor si rapid.

Vrei sa lucram impreuna?

Trimite-ne solicitarea ta prin formularul de contact si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Formular de contact

14 + 5 =

WhatsApp chat