Magazin online

Un site de comerț electronic sau un magazin online cu drepturi depline, care va automatiza procesele de afaceri online şi va îmbunătăti loialitatea clienţilor. Veţi vedea cât de uşor este să adăugaţi produsele în magazinul dvs., să gestionati inventarul, să soluționați cererile de returnare şi multe alte optiuni!

De la afaceri mici si mijlocii, cu cateva zeci, sute sau mii de produse destinate clientilor, WordPress este tehnologia de care ai nevoie pentru a gestiona cu success o afacere online. Pentru magazine online cu zeci de mii de produse in oferta, promotii care se schimba frecvente, modificari dinamice de stoc si preturi si un trafic ce presupune mii de vizitatori unici zilnic, iti recomandam CS-Cart sau Prestashop, cele mai bine cotate solutii pentru ecommerce.

Tot ce aveți nevoie pentru a începe astăzi!

Beneficiați de un magazin online performant cu multiple variante de design, cod open-source și o platformă de management a conținutului care vă ajută să creați într-o manieră rapidă și simplă un număr nelimitat de produse, categorii sau articole.

Avem soluția perfectă pentru orice tip de magazin online. Indiferent că vă doriți primul magazin online sau tmigrarea celui vechi, BluSoft vă oferă o platformă perfomantă, cu design intuitiv și extrem de ușor de folosit.

  • Conținut nelimitat = Număr nelimitat de categorii, produse și articole;
  • Management de continut = Puteți modifica sau adăuga conținut nou simplu și rapid;
  • Personalizat = design, curieri, admin, comenzi, facturi, etc.
  • Automatizat = awb, facturare, feed-uri, importuri, etc.
  • Optimizat = seo friendly, viteza de incarcare, versiune mobil, etc.
  • Import / export = Importați sau exportați cu ușurință orice tip de date.

Vă garantăm un timp de încarcare magazinului mai mic de 1 secundă!

WordPress Ecommerce

Un magazin online construit pe platforma WordPress este ideal pentru afaceri mici si mijlocii, cu portofoliu de sute de produse. Potrivit datelor, WordPress-ul este cea mai utilizată platomorfa ecommerce, cu o cotă de piaţă de 25%.

Prestashop / CSCart

Un magazin online la cheie pentru orice domeniu de activitate pe platforma CS-Cart Professional sau Prestashop. Un site de comert electronic cu drepturi depline, care va automatiza procesele de afaceri online şi va îmbunătăti loialitatea clienţilor.

Rezultate excelente in mediul virtual Fiecare proiect, o data terminat, va intra intr-un proces de SEO, presupunand indexarea in Google si punand accent pe elementele ce au un rol important in cresterea pozitiei la cautare in functie de cuvintele cheie. Fiecare proiect este tratat ca si cum ar fi al nostru. GDPR - inclus pentru toate proiectele
Design responsive Toate proiectele sunt construite pentru a raspunde pe orice fel de rezolutie, desktop, tableta sau mobil. Folosing tehnologii inteligente, structura paginii web se aranjeaza, in functie de dispozitivul care acceseaza site-ul. Fiecare impresie conteaza pentru a atrage vizitatorii, de aceea, inainte de a fi lansat, proiectul este testat in amanunt, pentru a evita strecurarea greselilor de design. Știm că fiecare client este unic, fiecare afacere are necesitățile sale aparte. O afacere poate necesita un site de prezentare și o promovare locală puternică, altă afacere poate necesita un magazin virtual complex, care să permită un management facil al ofertei și comenzilor online. Puteți alege unul din pachetele existente sau dați-ne câteva detalii despre afacerea dvs, comunicați-ne nevoile dumneavoastră de servicii web sau promovare și vă vom propune mixul potrivit
Pregatit sa incepem?