Magazin online 

Un site de comert electronic cu drepturi depline, care va automatiza procesele de afaceri online şi va îmbunătăti loialitatea clienţilor. Veţi vedea cât de uşor este să adăugaţi produsele in magazinul dvs., să gestionati inventarul, sa solutionati cererile de returnare şi multe alte optiuni!

De la afaceri mici si mijlocii, cu cateva zeci, sute sau mii de produse destinate clientilor, WordPress ewste tehnologia de care ai nevoie pentru a gestiona cu success o afacere online. Pentru magazine online cu zeci de mii de produse in oferta, promotii care se schimba frecvente, modificari dinamice de stoc si preturi si un trafic ce presupune mii de vizitatori unici zilnic, iti recomandam CS-Cart, cea mai bine cotata solutie pentru ecommerce.

Wordpress Ecommerce

Un magazin online construit pe platforma WordPress este ideal pentru afaceri mici si mijlocii, cu portofoliu de sute de produse. Potrivit datelor, WordPress-ul este cea mai utilizată platomorfa ecommerce, cu o cotă de piaţă de 25%.

CS-Cart

Un magazin online la cheie pentru orice domeniu de activitate pe platforma CS-Cart Professional. Un site de comert electronic cu drepturi depline, care va automatiza procesele de afaceri online şi va îmbunătăti loialitatea clienţilor…

 

Rezultate excelente in mediul virtual

Fiecare proiect, o data terminat, va intra intr-un proces de SEO, presupunand indexarea in Google si punand accent pe elementele ce au un rol important in cresterea pozitiei la cautare in functie de cuvintele cheie.

Fiecare proiect este tratat ca si cum ar fi al nostru.

 

GDPR - inclus pentru toate proiectele

Design responsive

Toate proiectele sunt construite pentru a raspunde pe orice fel de rezolutie, desktop, tableta sau mobil. Folosing tehnologii inteligente, structura paginii web se aranjeaza, in functie de dispozitivul care acceseaza site-ul. Fiecare impresie conteaza pentru a atrage vizitatorii, de aceea, inainte de a fi lansat, proiectul este testat in amanunt, pentru a evita strecurarea greselilor de design.

Pregatit sa incepem?

DESPRE NOI

Blusoft este o agentie de webdesign si aplicatii software. Dezvoltam site-uri de prezentare si ecommerce, precum si solutii it si aplicatii bazate pe limbajul de programare Java EE si Java SE pentru companii din orice domeniu. Oferim consultanta si implementare pentru proiectul informatic.