Creare Site Web de prezentare

Creare Site web de prezentare – livrat la cheie cu domeniu .ro, găzduire web VPS de mare viteză și GDPR inclus.
Din 2017, Blusoft a realizat peste 200 site-uri de prezentare pentru companii cu o deschidere largă de servicii și produse.
Realizăm site-uri web pentru orice tip de activitate, fiind optimizate pentru Google și Social Media și o viteză de încarcare sub 2 secunde.
Orice afacere la început de drum se confruntă cu multe probleme în mediul online. De aceea, îți oferim consultanță gratuită pentru site de prezentare in tot ceea ce implică proiectul tău.

Creare site de prezentare | Creare site web

BluSoft Rich Snippet

Creare Site Web de prezentare - BluSoft - Nr. 1 pe Google

Creare site web de prezentare, la cheie. Porneste afacerea ta in mediul online asa cum trebuie. Castiga vizibilitatea necesara si urca in topul Google.

Price: 250

Price Currency: Euro

Operating System: Windows, OS, Android, IOS

Application Category: Afaceri online

Editor's Rating:
5

Pros

 • Cel mai bun raport calitate/pret
 • Drepturi depline asupra codului sursa
 • Viteza maxima de incarcare
 • Design responsive
 • SEO onSite

Cons

 • Persoanele cu fara experienta vor avea nevoie de un minim training pentru platforma Wordpress pentru administrare

De ce site de prezentare?

In ultimii ani, aproape tot business-ul word wide s-a mutat online. Teoretic, daca nu detii un site web, poti pierde in proportie de 75% potentialii clienti. Traim in era digitala, de aceea imaginea firmei tale trebuie expusa in mediul virtual. Un site web de prezentare te poate propulsa foarte mult, mai ales daca esti la inceput de business.  Cu o expunere bine conceputa, serviciile tale vor fi prezentate viitorilor client si asftel, vizitele pe site vor deveni comenzi ferme.

creare site web de prezentarecreare site web de prezentare

De ce noi?

BluSoft activeaza de 7 ani in productia de site-uri de prezentare si magazine online. Cele peste 200 de proiecte executate ne construiesc imaginea unei firme serioase care duce la bun sfarsit orice proiect al clientilor. De asemenea, metenanta site-urilor web executate de noi a ramas si in present, oferind clientilor atat suportul necesar in probleme legate de mailuri, site, hosting, cat si update-uri la zi, Securitate si actualizari de continut.

Firma BluSoft se remarca prin seriozitate, termene scurte de implementare ale proiectelor si support nelimitat pentru client. bine construit, optimizarea paginilor web au un mare impact asupra site-ului si pozitia ce o va ocupa in topul Google, in fucntie de anumite cuvinte cheie. Algorimtii Google de indexare se shimba o data la cateva luni, iar daca optimizarea nu este corecta si la zi, site-ul tau va scadea dramatic pana la disparitia acestuia din topul Google. Exista o serie de procedure prin care, pe langa faptul ca aceste lucruri enumerate mai sus sunt evitate, site-ul tau web poate urca pana in primele pozitii, oferind o creste masiva a vizitatorilor organici.

Ce iti oferim?

 • Un site de prezentare pentru afacerea ta, exact ce ai nevoie, nimic mai mult sau mai putin. Nu folosim teme WordPress, care vin la pachet cu o multimer de plugin-uri ce nu sunt necesare site-ului web. Iti construim website-ul de prezentare exact pentru ceea ce ai nevoie. De aceea, si rezultate nu vor intarsia sa apara. Bineinteles, site-ul va fi contruit folosing cele mai noi tehnologii. Cu un design responsive si o structura usor de navigat, vom construe imaginea ideala a afacerii tale.
 • Hosting nelimitat VPS NVME de mare viteza impreuna cu un pachet de Securitate (Certifical SSL si Soft de protective antivirus), precum si back-up zilnic atat pentru site cat si serviciile de email.
 • Creare continut: este cea mai importanta parte a site-ului web. Un continut simplu si la obiect este mai puternic decat orice altceva. Optimizarea se va face mult mai rapid cat timp Google va putea intelege usor ce ofera afacerea ta, prin intermediul site-ului de prezentare.
 • Optimizare SEO: pe langa continutul bine construit, optimizarea paginilor web au un mare impact asupra site-ului si pozitia ce o va ocupa in topul Google, in fucntie de anumite cuvinte cheie. Algorimtii Google de indexare se shimba o data la cateva luni, iar daca optimizarea nu este corecta si la zi, site-ul tau va scadea dramatic pana la disparitia acestuia din topul Google. Exista o serie de procedure prin care, pe langa faptul ca aceste lucruri enumerate mai sus sunt evitate, site-ul tau web poate urca pana in primele pozitii, oferind o creste masiva a vizitatorilor organici.

Pasii crearii unui site web de prezentare

 1. Incepem prin o discutie, unde aflam cu ce se ocupa firma ta, ce servicii oferi, cum doresti sa atragi mai multi client.
 2. Contruim un plan de arhitectura si design al site-ului. Pe baza informatiilor primate, vom adauga si noi elemente si sfaturi cheie, schitam o structura a paginilor usor de navigat pentru utilizatori.
 3. Implementam site-ul web de prezentare (scriem codul web), timp in care vei putea observa in timp real rezultatele muncii noastre. In timp de adaugam continutul site-ului web, optimizam si cuvintele cheie pentru partea de SEO. Orice pagina web sau sectiune care nu iti place, se poate schimba. Implementarea se va finaliza atunci cand ne dai OK-ul pentru rezultatul final.
 4. Dupa finalizarea site-ului de prezentare, implementam partea de SEO ramasa (scheme Rich snippets, Google Analytics, Search Console, Google My Bussiness).
 5. Trimitem site-ul catre indexare in Google si livram proiectul. Clientul este proprietarul codului sursa pentru care a platit. Nu vei fi conditionat de nimic dupa finalizare.

Ce urmeaza dupa livrarea site-ului de prezentare

Iti oferim mentenanta si support nelimitat. Astfel, orice intrebare, problema sau modificare se pot rezolva de catre noi. Clientii nostri vor ramane in continuare conectati cu noi. Oferim support si modificari ale site-urilor si dupa finalizarea acestuia.

Toate website-urile de prezentare sunt realizate după specificațiile clientului, alături de sfaturile noastre și sunt securizate conform noilor reglemantări la nivel international.

Fiecare pachet de creare site web de prezentare sau ofertă de website personalizată beneficiază de un domeniu .ro gratuit pentru primul an.

Un site de comerț electronic sau un magazin online cu drepturi depline, care va automatiza procesele de afaceri online şi va îmbunătăti loialitatea clienţilor. Veţi...

Vrei sa incepi un proiect in Media/Mass-Media? Esti un jurnalist freelancer si ai nevoie de un site web pentru a putea incepe sa iti publici...

Proiect imobiliar nou?
Te ajutam sa vinzi rapid!
Ca si investitor, trebui sa stii ca imaginea online conteaza foarte mult. Stim cat este de obositor...

Suntem specializati in design grafic – identitate vizuala / branding (logo, bannere, fly-ere, machete publicitare, carti de vizita, cd de prezentare, mapa de prezentare, catalog,...

Oferta de realizare website, magazin virtual si promovare online StartUp Nation. BluSoft oferă servicii web complete, găzduire, optimizare SEO si promovar, cu plata prin mecanismul cerere de plată,...

Magazin online complet la super pret. Doar 249 Euro pentru afacerea ta de comert online. Vei beneficia de un design modern, responsive, cu multiple integrari:...