Creare site pentru investitori imobiliari

Proiect imobiliar nou?
Te ajutam sa vinzi rapid!
Ca si investitor, trebui sa stii ca imaginea online conteaza foarte mult. Stim cat este de obositor sa primesti agentii imobiliare ce vor sa iti perceapa comisioane peste comisioane. Noi iti putem construi o imagine online pentru ca tu sa poti vinde direct, fara intermediari si taxe ascunse. Un site de prezentare elegant si intuitiv este mai puternic decat 10 agentii imobiliare la un loc!

Ce servicii oferim?

Site de prezentare

Site-ul de prezentare este primul pas catre o campanie de marketing. Clientii tai trebuie sa gaseasca toate informatiile atat despre imobile, cat si despre constructor.

Grafice 2D și 3D

Chiar daca nu ai schitele 3D ale imobilelor, noi ti le construim dupa planul arhitectural, astfel clientii isi pot face o buna idee despre cum o sa arate in final locuinta mult visata.

Mentenanță

Iti oferim mentenanta supra site-ului si actualizarea disponibilitatii imobilelor pe toata perioada desfasurarii proiectului. Clientii tai vor fi informati in permanenta de stadiul proiectului si imobilele disponibile.

Promovare

Ne ocupam de campaniile de promovare online Google & Facebook, precum si de design grafic de bannere, machete, fly-ere si spoturi publicitare, pentru ca tu sa vinzi usor si rapid.

Ce primești?

Site web responsive

Site-ul tau va fi optimizat indiferent de ecranul de pe care este accesat. Peste 50% din vizitatori vor accesa de pe dispozitive mobile, stiai asta?

Hosting ultra rapid

Asiguram optimizarea serverului de hosting pentru ca site-ul tau sa se incarce rapid usurand experienta de navigare a clientilor tai. Hosting VPS Gratuit in primul an!

Branding

Vom construi o imagine completă, unica, profesionistă, logo-ul firmei, cărți de vizită, precum si machete grafice pentru promovare pe conturi sociale sau print-uri.

Securitate

Acordam o atentie sporita datelor tale si ne asiguram ca serverul si site-ul tau vor fi protejate de atacuri si tentative de furturi de date. Certificat SSL GRATUIT daca alegi gazduirea la noi!

SEO

Solicita Site-urile contruite de noi sunt optimizate pentru o clasificare superioară în motoarele de căutare. Ne asigurăm că eforturile dvs. de promovare sunt în direcția corectă si vor genera o ascensiune la cautarea pe Google, Yahoo si Bing.

Suport tehnic

Site-ul tau va beneficia de dezvoltare continua, alinierea la viitoare reguli de politici privind protectia de date etc., suport tehnic, precum si actualizari software.