Hosting VPS Premium

Super viteză la super preț. Comanda acum un pachet de Hosting VPS si vei rămâne uimit de viteza superioară pe care ți-o garantăm

Servere VPS

Servere Virtuale Ultra VPS pentru oricare ar fi nevoile tale

Un server vps  iti ofera performanta, uptime garantat de 99.9%. Serverul virtual este etapa intermediara intre un abonament de gazduire normal si un server dedicat.
Serverul tau va beneficia de asistenta tehnica din partea echipei noastre de tehnicieni 24x7x365.

Servere SuperMicro

Folosim servere nod Supermicro de ultima generatie cu 2 Procesoare E5-2620/2630 v4, 128-256 GB Memorie DDR4 ECC si surse redundante.

Sistem de stocare Enterprise

Serverul Nod foloseste controller raid hardware LSI 3108 cu baterie de backup in combinatie cu SSD-uri Enterprise de la Samsung special dezvoltate pentru a indeplini nevoiele specifice functionarii 24/7 in data center.

Securitate garantată

Fizic – serverele sunt gazduite in mediu controlat biometric, supravegheat video. Datele – copii de siguranta zilnic, protejate impotriva DDOS, Flood, Spam si Virusi.

Monitorizare și Management

Servere Nod si VPS cu administrare sunt monitorizate 24/7.

Gratuit Backup Zilnic, R1Soft

VPS Ultra Speed

Caracteristici Hosting VPS

  • 6 vCORE CPU
  • 8 GB Memorie Garantata
  • Limită de procese simultane: nu există
  • Limita de conexiuni mysql: 25 per user cPanel însă se poate mari la cerere
  • Limita trimitere email-uri: 250 email/oră/domeniu, însă se poate mări la cerere

Let's Encript SSL

Let’s Encrypt este o noua autoritate care emite Certificate SSL. Beneficiile aduse de Let’s Encrypt sunt: Este automat, deschis. Vei primi pentru toate serviciile de gazduire un certificat SSL pentru fiecare domeniu gazduit. Vei putea crea propriul certifical SSL valid prin intermediul interfetei cPanel.

Pricing

Hosting VPS – Prețuri