Premium VPS Hosting

Super viteză la super preț. Comanda acum un pachet de Hosting VPS si vei rămâne uimit de viteza superioară pe care ți-o garantăm

Servere VPS

Servere Virtuale Ultra VPS pentru oricare ar fi nevoile tale

Un server vps  iti ofera performanta, uptime garantat de 99.9%. Serverul virtual este etapa intermediara intre un abonament de gazduire normal si un server dedicat.
Serverul tau va beneficia de asistenta tehnica din partea echipei noastre de tehnicieni 24x7x365.

Servere SuperMicro

Folosim servere nod Supermicro de ultima generatie cu 2 Procesoare E5-2620/2630 v4, 128-256 GB Memorie DDR4 ECC si surse redundante.

Sistem de stocare Enterprise

Serverul Nod foloseste controller raid hardware LSI 3108 cu baterie de backup in combinatie cu SSD-uri Enterprise de la Samsung special dezvoltate pentru a indeplini nevoiele specifice functionarii 24/7 in data center.

Securitate garantată

Fizic – serverele sunt gazduite in mediu controlat biometric, supravegheat video. Datele – copii de siguranta zilnic, protejate impotriva DDOS, Flood, Spam si Virusi.

Monitorizare și Management

Servere Nod si VPS cu administrare sunt monitorizate 24/7.

Gratuit Backup Zilnic, R1Soft

VPS Ultra Speed

Caracteristici Hosting VPS

  • 6 vCORE CPU
  • 8 GB Memorie Garantata
  • Limită de procese simultane: nu există
  • Limita de conexiuni mysql: 25 per user cPanel însă se poate mari la cerere
  • Limita trimitere email-uri: 250 email/oră/domeniu, însă se poate mări la cerere

Let's Encript SSL

Let’s Encrypt este o noua autoritate care emite Certificate SSL. Beneficiile aduse de Let’s Encrypt sunt: Este automat, deschis. Vei primi pentru toate serviciile de gazduire un certificat SSL pentru fiecare domeniu gazduit. Vei putea crea propriul certifical SSL valid prin intermediul interfetei cPanel.

Pricing

Hosting VPS – Prețuri

Serviciile noastre

Site-uri de prezentare

Site-ul reprezinta cartea de vizită a companiei tale și cea mai bună modalitate de a fi mereu în contact cu clienții tai.

Citeste mai mult…

Magazin online

Un magazin online reprezinta nu numai interfață prietenoasa, ci si un  întreg proces care să conducă utilizatorii spre vânzarea produselor tale.

Citeste mai mult…

StartUp Nation

Dezvoltare site, găzduire, SEO si promovare online, cu plata prin cerere de plată, fără avans, cu plata la termen, in urma proceducii de licitatie.

Citeste mai mult…

Bloguri de stiri

Jurnalist? avem solutia perfecta pentru blogul tau de stiri. Cu o infatisare moderna, viteza de incarcare superioara si panou de administrare, noul tau blog este acum la un click distanta.

Citeste mai mult…

Proiecte imobiliare

Stim cat este de greu sa conduci o afacere in imobiliare. Noi iti putem creste vanzarile imobilelor prin crearea unui site unde viitorii cumparatori pot afla toate detaliile despre locuintele tale.

Citeste mai mult…

Grafica

Offline? Ne ocupam de design-ul unic de logo-uri, machete, flyere, pliante, cataloage de produse si carti de vizita. Iti cream o identitate vizuala personalizata si profesionista.

Citeste mai mult…

Tot ce ai nevoie plus multe altele!

Majoritatea clientilor nu au experienta in crearea site-urilor sau a magazinelor virtuale, de aceea iti oferim consultanta si sfaturi pentru proiectul tau, pentru un rezultat excelent in mediul online. Indiferent daca vorbim despre un site de prezentare, un blog de stiri sau primul tau magazin virtual, experienta si viziunea noastra iti va depasi asteptarile!

Ce primesti?

Site web responsive

Site-ul tau va fi optimizat indiferent de ecranul de pe care este accesat. Peste 50% din vizitatori vor accesa de pe dispozitive mobile, stiai asta?

Hosting ultra rapid

Asiguram optimizarea serverului de hosting pentru ca site-ul tau sa se incarce rapid usurand experienta de navigare a clientilor tai. Hosting VPS Gratuit in primul an!

Branding

Vom construi o imagine completă, unica, profesionistă, logo-ul firmei, cărți de vizită, precum si machete grafice pentru promovare pe conturi sociale sau print-uri.

Securitate

Acordam o atentie sporita datelor tale si ne asiguram ca serverul si site-ul tau vor fi protejate de atacuri si tentative de furturi de date. Certificat SSL GRATUIT daca alegi gazduirea la noi!

SEO

Solicita Site-urile contruite de noi sunt optimizate pentru o clasificare superioară în motoarele de căutare. Ne asigurăm că eforturile dvs. de promovare sunt în direcția corectă si vor genera o ascensiune la cautarea pe Google, Yahoo si Bing.

Suport tehnic

Site-ul tau va beneficia de dezvoltare continua, alinierea la viitoare reguli de politici privind protectia de date etc., suport tehnic, precum si actualizari software.