creare site de prezentare site web

Creare website de prezentare: îl faci tu sau apelezi la profesioniști?

de | aug. 31, 2021

| Creare Site Web |
Poate ți se pare simplu să încerci să îți faci un website de prezentare pentru afacerea ta sau să instalezi o platformă pe care să o folosești pentru magazinul online. Totul ar fi perfect, dacă acest lucru ar putea fi făcut de oricine. Doar că atunci când încerci să faci economie la bugetul alocat pentru aceste lucruri s-ar putea să constați că te costă mai mult.

Sunt suficient de multe argumente pentru care ar trebui să apelezi la ajutorul unui specialist pentru un website de prezentare. Un site modern în zilele noastre trebuie să arate profesional, să se indexeze bine în Google și să fie ușor de navigat de pe orice browser sau device. Și nu în ultimul rând să aducă rezultatele la care te aștepți. Iată care sunt avantajele achiziționării unui website de prezentare la cheie, realizat după specificațiile clientului, de către echipa BluSoft.

| Creare Site Web |

Aspect profesionist al site-ului

Prima impresie contează și ca să prezinți încredere în față clienților care ajung la tine prin intermediul site-ului trebuie ca acesta să arate profesionist. Când site-ul este realizat de un amator, nu doar că nu arată bine, dar este și dificil de navigat.

Traficul din ziua de astazi se axeaza, in proportie de 80%, pe dispozitivele mobile. De aceea, un site web care nu este responsive, va fi intotdeauna afisat dupa competitorii care au site-ul bine pus la punct.

Un alt punct de vedere foarte important, legat de versiunea mobila a site-ului, este viteza de raspuns si incarcare a paginilor web. Telefoanele mobile nu pot incarca paginile web la fel ca un laptop sau desktop, de aceea procentul de perfomanta este mai slab pe mobil decat pe desktop-uri, fapt care poate duce la o pozitionare mai inferioara in topul site-urilor pe Google.

Sunt aspecte de care trebuie sa se tina cont, atunci cand construiesti un site web.

Performanțele dorite

Când nu ai cunoștințe aprofundate despre tot ce înseamnă SEO – optimizarea pentru motoarele de căutare, afacerea ta  – care deși are un site de prezentare pe internet, va fi pur și simplu invizibilă. Când site-ul nu este optimizat acesta nu va putea fi găsit cu ușurință de clienții tăi. BluSoft se va ocupa și de această parte extrem de importantă.

Google a lansat nenumarate update-uri in ultimii ani, si pune accent foarte mult pe structura si continutul site-ului. Sunt foarte multe aspecte de tinut cont. Fiecare administrator amator de site web sigur a observat ca, desi a creat un site care la prima vedere arata foarte bine, acesta nu poate fi gasit in Google, sau se afla la o pozitie destul de indepartata, motiv pentru care nu poate atrage un numar decent de vizitatori.

Economie de timp

Pentru a face un website de prezentare să arate și să funcționeze la cele mai înalte standarde, va trebui să înveșteti în această latură importantă a facerii tale. Tocmai de aceea, este nevoie de timp și mult efort ca acesta să funcționeze așa cum îți dorești.

Înainte să te gândești să începi tu să îți faci propriul website de prezentare, este important să știi că acest lucru nu se poate face în doar câteva ore. În schimb, în loc să îți consumi energia pentru a construi un site, cel mai bine este să îți canalizezi eforturile spre activitățile la care te pricepi cel mai bine și să faci în acest fel ca afacerea pe care o ai să funcționeze cât mai bine.

Cât privește site-ul, lasă-l în grija specialiștilor. Blusoft ți-l preda la cheie, tinand cont de toate aspectele de mai sus.

BluSoftcreare site web | creare magazin online | creare site de prezentare

site de prezentare

Site-uri de prezentare

Site-urile de prezentare reprezinta cartea de vizită a companiei tale și cea mai bună modalitate de a fi mereu în contact cu clienții tai.

Citeste mai mult…

Magazin online blusoft

Magazin online

Un magazin online reprezinta nu numai interfață prietenoasa, ci si un  întreg proces care să conducă utilizatorii spre vânzarea produselor tale.

Citeste mai mult…

Blog blusoft

Blog / Site de stiri

Jurnalist? avem solutia perfecta pentru blogul tau de stiri. Cu o infatisare moderna, viteza de incarcare superioara si panou de administrare, noul tau blog este acum la un click distanta.

Citeste mai mult…